Yoga-Essence

Ben je op zoek naar innerlijke rust, een moment voor jezelf, werken aan lichaam en geest? Tijd om te beginnen met yoga. Je kunt dan terecht bij Esther Muizelaar, van Yoga Essence. Ontdek jezelf met de ‘es-sence of yoga’ en schrijf je in voor een Hatha Yoga cursus of voor de erkende Docentenopleiding Kinderyoga die Esther geeft in Enkhuizen.

Docentenopleiding Kinderyoga

Meer informatie over de docentenopleiding

In samenwerking met Patty Jongemaets van Dolfijn Wellness, geeft Esther deze erkende opleiding, zodat je zelf yoga les kan gaan geven aan kinderen. De opleiding kan je ook handvatten geven betreft de opvoeding van je kinderen, of voor in de klas van de basisschool of op kinderdagverblijven.

Online cursus Kinderyoga in de kinderopvang

Speciaal voor de kinderopvang heeft Esther een online cursus ontwikkeld, waarin pedagogisch medewerkers kinderyoga kunnen doorgeven aan de kinderen. Met deze cursus is het mogelijk om de werkdruk te verlagen en de kwaliteit van de kinderopvang te verhogen. Zelf heeft ze meer dan 10 jaar in de kinderopvang gewerkt, dus ze weet precies wanneer welke oefening je het beste kunt doen voor directe rust, harmonie en meer verbinding. Als je de cursus aanschaft krijg je als bonus een MINDFUL-KIT voor medewerkers van de kinderopvang. In deze app kan je korte mindful- & yoga oefeningen vinden die in de pauze gedaan kunnen worden. Voor meer rust, vitaliteit en betere nachtrust.

Yoga Lessen

Yoga-Essence verzorgt o.a.:

  • Kinderyoga/ Mindfullness 4 -12 jaar
  • Senioren Yoga / Yoga Voor ouderen
  • online cursussen kinderyoga voor de kinderopvang
  • erkende MBO opleiding tot Kinderyoga docent
Yoga-Essence-Bedrijfsyoga
Yoga-Essence-Kinderyoga
Yoga-Essence-Golf-Yoga

 

Yoga-Essence-Prive-Yogales
Yoga-Essence-over-yogaessence

Over Yoga Essence

Yoga docente Esther Muizelaar geeft sinds 2012 les aan kinderen, tieners & volwassenen. Sinds 2020 geeft ze ook de erkende Docentenopleiding Kinderyoga aan volwassenen die kinderyoga willen gaan geven. Ze is gediplomeerd erkend Yogadocente en lid van de Vereniging Yoga Docenten Nederland. Meer weten? Ga naar de over ons pagina voor meer info.

Geïnteresseerd of op de hoogte worden gehouden over de ontwikkelingen van Yoga-Essence?
Ga naar de Contact pagina voor meer informatie of schrijf je direct in voor één van onze cursussen.

Yoga Essence VYN